Ünlülerin Tercih Ettiği 8 Saat Modeli

Ünlülerin Tercih Ettiği 8 Saat Modeli

Dünyaca ünlü isimlerin yer aldıkları sektörler ve işleri kadar, stilleri ve aksesuar tercihleriyle de gündeme geldikleri bir gerçek. Günümüzde dünyaca ünlü sporcuların, şarkıcıların ve oyuncuların evlerindeki dekorasyondan giyim tercihlerine, kullandıkları bakım ürünlerinden sahip oldukları arabalara kadar pek çok detay hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. Tüm bu kişisel tercihlerinde radarımıza giren bir diğer detay ise saat tercihleri oluyor.Ünlü saat markaları, severek takip edilen Hollywood isimlerinin de radarında. Saatlerini günlük stillerinden kırmızı halı etkinliklerine kadar kollarından çıkarmayan bu isimler hangi markaları tercih ediyor gelin beraber inceleyelim.

 

 

 

 

 

 

 

 

Breitling Premier B01 Chronograph 42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Breitling Cinema Squad’ın Charlize Theron ve Brad Pitt’ten sonraki üçüncü üyesi, Marriage Story filminin dünyaca ünlü yıldızı Adam Driver, Palm Springs Uluslararası Film Festivali’nde tercih ettiği Breitling saat ile dikkatleri üzerine çekmişti. Sade ve şık tasarımı ile hem gündelik stile hem de kırmızı halı stiline tamamen uyum sağlayan Breitling Premier 42, timsah derisi kayışı ve çelik kasasıyla şık bir görünüm vaat ediyor. Bunun yanı sıra Driver, günlük hayatında da Breitling’in birçok modelini severek kullanıyor.

 

Arnold & Son Tourbillon Chronometer No.36 Gold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klasik saatler denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan İsviçreli saat markası Arnold&Son, başarılı İngiliz atlet Mo Farah’ın favorisi. Timsah derisi kayışı, 18 ayar pembe altın kasası ile Arnold&Son Tourbillon Chronometer No.36 Gold, hem saatçilik hem tasarım anlamında adeta bir sanat eseri!

Bvlgari Serpenti Tubogas

 

1884 yılında İtalya’da kurulan, mücevher, parfüm ve aksesuarın yanı sıra 1980’lerden itibaren saatçilik ile de ilgilenen Bvlgari, diğer markaların yanı sıra kadın koleksiyonları ile de son derece ön planda olan bir marka. Markanın ikonik tasarımlarından Serpenti Seduttori, kırmızı halıda Naomi Watts, Marta Hunt ve Julianne Moore gibi ünlü isimlerin tercihi.

TAG Heuer Monaco Gulf Special Edition

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Romantik komedilerin Amerikalı sevilen aktörü Patrick Dempsey ise hem günlük yaşantısında hem de kırmızı halı stilinde TAG Heuer’in asaletine güveniyor. Monaco koleksiyonuna ait bu model, dana derisi kayışı ve lacivert, mavi, turuncu renkleri ile bezenmiş kadranıyla spor stilin eşsiz bir tamamlayıcısı oluyor.

Bvlgari Octo Finissimo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kadın saatleri ile olduğu kadar erkek saatleri ile de ünlü Bvlgari, sade ve minimal bir tasarıma sahip Octo Finissimo modeli ile bir çok ünlünün tercihi. Dünyaca ünlü Meksikalı aktör Alejandro Speitzer’in de kırmızı halıda tercih ettiği Bvlgari Octo Finissimo, çelik bileziği ve siyah kadranı ile her görünüme mükemmel uyum sağlıyor.

 

 

 

 

 

 

 

Breitling Chronomat B01 Chronograph 42

Breitling Cinema Squad’ın üyesi dünyaca ünlü Amerikalı aktör Brad Pitt’in tercihi ise, Breitling Chronomat B01 Chronograph 42. Quentin Tarantino’nun ünlü filmi Once Upon A Time In Hollywood filminin Cannes Film Festivali’nde gerçekleşen galasında ünlü aktör, kırmızı halı stili için çelik bilezikli ve gri kadranlı bu modeli tercih etti.

TAG Heuer Connected

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dünyanın en iyi kadın tenisçilerinden Naomi Osaka’nın tercihi ise TAG Heuer’den yana! Başarılı sporcu TAG Heuer connected akıllı saati ile, hem kortta hem günlük hayatında egzersiz ve sağlık verilerini kontrol ederek performansını hep yüksek tutuyor!

 

Etiketler: etiket
Mayıs 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR