Tasarımları Araçlardan Esinlenen 4 Saat Modeli

Tasarımları Araçlardan Esinlenen 4 Saat Modeli

Kadınlar saat seçimlerinde genellikle daha zarif ve ince tasarımlı modelleri tercih ederken, erkekler ise daha dikkat çekici ve iddiali tasarımları tercih ediyor. Saatçiliğin tasarım aşamasında birçok farklı alandan ilham alınabiliyor. Hayatımızda var olan doğa, sanat ve spor bu alanlardan bazıları.

Hız ve zaman arasındaki ilişki ve zaman tutuculuğunun da öne çıkmasıyla özellikle de motor sporları, saat markalarının tasarımlarına ilham veren en eski konseptlerden biri. Özellikle erkeklerin tercih ettiği modellerde, otomobil ve saat markaları arasında yapılan iş birlikleri oldukça popüler. Markaların standart koleksiyonlarına ek olarak bu tip iş birlikleri ile tasarladıkları saatler, limitli adetle üretildiği için daha da fazla ilgi görebiliyor.

Gelin hep birlikte tasarımlarında araçlardan esinlenilmiş 4 iddialı ve stil sahibi saati inceleyelim:

TAG Heuer Monaco

 

1969 yılında piyasaya sürülen ve ikonik tasarımı ile saat severler tarafından sıklıkla tercih edilen TAG Heuer Monaco, ilhamını Le Mans yarışlarından ve Amerikalı ünlü aktör Steve McQueen’den alıyor. 39 mm kasa çapına sahip kare forma sahip TAG Heuer Monaco, retro tasarımına ek olarak modern dokunuşlara ve konforlu bir kullanım avantajına sahip.

Breitling Premier B01 Chronograph 42 Bentley Mulliner Limited Edition

 

Profesyonel hayatın yanı sıra gündelik stile de mükemmel uyum sağlayan ve saatlerinde optimum konfor, benzersiz hassasiyet ve işlevsellik vaat eden dünyaca ünlü İsviçreli saat markası Breitling, İngiliz otomobil markası Bentley ile yıllardır süregelen iş birliği ile biliniyor. Partnerliklerini bir adım öteye taşıyarak birlikte bir saat tasarlayan bu dünyaca ünlü iki marka, kendini özel hissetmeyi seven klasik otomobil tutkunları için kusursuz bir ürün tasarladı!

TAG Heuer Formula 1

 

Motor sporlarına duyduğu ilgiyle bilinen dünyaca ünlü İsviçreli saat markası TAG Heuer’in en çok sevilen koleksiyonlarından biri olan Formula 1, hayatı tam gaz yaşamayı seven kadın ve erkekler için kusursuz bir tercih. 60’tan fazla kalite ve dayanıklılık testinden geçmiş TAG Heuer Formula 1 koleksiyonundaki saatler, günlük hayatta sade ve şık tasarımları kullanmak isteyen saat severler için vazgeçilmez bir aksesuar.

Frederique Constant Vintage Rally Healey Chronograph Automatic

 

Kendi ürettiği in-house mekanizmalar ile ünlenen ve ulaşılabilir lüks sloganı ile bilinen İsviçreli saat markası Frederique Constant, klasik otomobil markası Austin Healey ile 2004 yılında başlayan bir iş birliğine sahip. Austin Healey marka otomobillerin tasarımından ilham alan bu saat, retro stili ve klasik dokunuşları ile tam anlamıyla bir tasarım harikası.

 

Etiketler: etiket
Mayıs 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR