Bell & Ross’tan Üç Yeni Saat: BR V2-93, BR V2-92 VE BR V2-94 Kent Kaşifleri İçin Tasarlandı.

Bell & Ross’tan Üç Yeni Saat: BR V2-93, BR V2-92 VE BR V2-94 Kent Kaşifleri İçin Tasarlandı.

 

 

Bell & Ross’tan Üç Yeni Saat: BR V2-93, BR V2-92 VE BR V2-94

 

Dünyaca ünlü saat markası Bell & Ross, markanın ilham aldığı militer tarzı yeniden yorumlayarak kent kaşifleri için BR V2-93 GMT Blue, BR V2-92 Military Green ve BR V2-94 Aéronavale Bronze adında üç yeni model çıkarttı. Kuruluşundan bu yana askeri tarih ve askeri enstrümanların işlevselliği hakkında son derece tutkulu olan Bell & Ross, tasarımlarında askeri tarihin yanı sıra havacılıktan da ilham almıştır.

Tarihten aldığı ilhamla Bell & Ross, saatlerini her zaman okunabilirlik, işlevsellik ve güvenilirlik prensiplerini temel alarak tasarlar. Modern zaman kodları sayesinde marka, tasarımlarında tarihsel ögelerle beraber teknolojik trendlere de yer verir.

Bu yıl Bell & Ross, üç aktivite alanı olan Deniz, kara ve havayı temsil eden üç yeni saat çıkardı.

Hem klasik hem modern bir çizgiye sahip, üçü de İsviçre yapımı otomatik mekanizmalara sahip bu saatler, ‘’NATO Stretch’’ denilen paraşüt ipi materyalinden üretilen bir kayışla birlikte gelir.

Bu özel yapım kayışlar, trend ve neo-vintage görünümü ile son derece keskin hatlara sahip bir görüntü vaat eder. Bu üç ikonik saatin her biri, kendi ayrı fonksiyonuna, rengine ve malzemesine sahip.

BR V2-92: Military Green

Bell & Ross mühendisleri ve saat ustaları, esas olanın mutlaka bir işlevi olması gerektiği prensibine dayanarak, mükemmel derecede pratik BR V2-92 saati tasarladı.

Saati işlevsel bir enstrüman olarak gören saat severler için Bell & Ross, BR V2 92’nin spor ve şık tasarımını doğadan aldığı ilham ile birleştirdi. Militer ve teknik özelliklere sadık kalarak tasarlanan, yansıma yapmayan mat hâkî kadran, gündüz ve gece boyunca kolay okunabilirlik sağlar. Safir kristal camı çizilmezdir.  

Bell & Ross’un vintage koleksiyonunun ana hatlarına sadık kalarak, 41 mm çelik kasası ve siyah çift yönlü bezeli, adonize alüminyum ile kaplanmıştır. Tüm koşullar göz önünde bulundurularak test edilmiş Otomatik İsviçre mekanizması son derece hassastır.

 

 

BR V2-93 GMT BLUE: 21. Yüzyıl gezginleri

 

BR V2-93 GMT Blue 21. yüzyıl gezginleri için mükemmel şekilde uygun çağdaş tasarımı ile modern çağın tam kalbinde yer alır. GMT modelleri, iki zaman dilimini de aynı anda göstermeleriyle ünlüdür. Özellikle pilotlar için vazgeçilmez bir araç ve gezginler için vazgeçilmez bir yol arkadaşı niteliğinde olan bu saatler, tasarım ilhamını iki anahtar kelimeden alır: işlevsellik ve okunabilirlik.

2018 yılında ilk kez çıkan BR V2-93 GMT 24H modelini takip eden bu yeni BR V2-93 GMT ile birlikte Bell & Ross, bu şık ve fonksiyonel saat ile, hem profesyonel hem de gezginleri hedefleyen bu ürünü portföyüne kattı.

41 mm yuvarlak çelik kasası ile BR V2-93 GMT Blue, Vintage serisinin özelliklerini taşır.  Çift yönlü bezeli, iki tonlu adonize alüminyumdan yapılmıştır. Mavi arka kasası ve güneş ışığı deseniyle kadran, hava seyahati ve uzun transatlantik yolculukları anımsatırken, dakika ibresi uçak formundadır. Saatin kırmızı GMT kolu sayesinde ikinci zaman dilimi, kolaylıkla okunabilir niteliktedir. En iyi okunabilirlik için, saatin dört kolu ve göstergeleri beyaz Super-LumiNova ile kaplanmıştır.

 

BR V2-94: Aéronavale Bronze

Aéronavale Kronograf Efsanesi

Bell & Ross, Vintage Aéronavale koleksiyonundan hareketle, bu yıl bir adım daha ileriye giderek yeni BR V2-94’ü, şıklığı ve işlevselliği birleştirdiği, renklerinin ilhamını Fransız deniz subaylarından alan 999 adetle limitli özel bir koleksiyon ile birleştirdi. Saatin renkleri, Fransız deniz subaylarının üniformalarından ilham alınarak tasarlandı. Sarı altın rengindeki %91 bakır, %7 alüminyum ve %2 silikondan oluşan 41 mm çapındaki kasası sayesinde, ile kolayca benzerlerinden ayırt edilebilir.

Vintage koleksiyonundaki diğer kronograflara benzer şekilde BR V2 94 Aéronavale Bronze, adonize alüminyum lacivert bir bezele sahiptir. 

Okyanus mavisi kadranı, yaldızlı ibreleri ve sayıları ile optimum okunabilirlik için beyaz Super Luminova ile kaplanmıştır. İşlevsel ultra bombeli safir kristal camı, klasik stil ile dayanıklılığı birleştirir. BR V2-94 Aéronavale Bronze, modern bir saatin sahip olduğu okunabilirlik, hassasiyet, şıklık ve güvenilirliğe sahip.

 

 

 

Etiketler: etiket
Aralık 21, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR