Breitling Chronomat Automatic 36 South Sea

Breitling Chronomat Automatic 36 South Sea

 

Yeni Breitling Chronomat South Sea koleksiyonu, göz alıcı renkleri ve ışıltısıyla; yazın, deniz yaşamının ve yeşilliklerin huzur verici atmosferini yansıtıyor. Üç farklı renk seçeneği bulunan Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule koleksiyonundaki zarif, modern ve retro esintili bu saatler, farklı olmak isteyen kadınlar için biçilmiş kaftan.

Breitling CEO’su Georges Kern, bu ışıltılı koleksiyon ile ilgili şöyle diyor ‘’Bu rengarenk saatlerden oluşan yeni ve özel koleksiyonumuz, aksiyon almaktan korkmayan stil sahibi, cesur kadınlar için tasarlandı.’’

Mint yeşili, bej ve lacivert kadranları, pırlanta ile bezenmiş indeksleri ve yine rengarenk pırlanta bezeliyle yeni Chronomat South Sea, kadranla aynı renk parlak timsah derisi kayışı ve katlanır klipsli tokası ile saat severlerin beğenisine sunulmaya hazır. Breitling Chronomat Automatic 36 South Sea koleksiyonundaki saatler, COSC sertifikalı bir kronometre olan Breitling Calibre 10 mekanizmasından güç alıyor ve yaklaşık 42 saatlik bir güç rezervine sahip.

1940’lı yıllardan beri, Breitling kadınlara özel birçok model tasarladı. İlk kez 1957 yılında çıkan Breitling Ladies TransOcean, Breitling saatçiliğinin tasarıma en mükemmel yansımalarından biri olarak anılıyordu. 1990’larda, The Lady J koleksiyonu da son derece ses getirmişti. Buna ek olarak 2010 yılındaki Galactic’in ardından Navitimer 35, 38 ve Superocean 36 koleksiyonları da markanın en bilinen kadın koleksiyonlarındandı.

1984 yılında çıkan The Original Chronomat, İsviçre saat endüstrisinin yeniden doğma sinyallerinden biri olarak anılıyordu. Bu tarihten itibaren Breitling hem kadın hem erkek tasarımlarında öncü bir marka olarak yolculuğuna devam etti.

Günümüzde, modern-retro stilini en güzel şekilde harmanlayan koleksiyonlarından biri olan Breitling Chronomat for Women, kendine güvenen ve stil sahibi kadınlar için biçilmiş kaftan.

 

 

Etiketler: etiket
Mayıs 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR