HUBLOT Sizi Güneşli Günlere Davet Ediyor!

HUBLOT Sizi Güneşli Günlere Davet Ediyor!

 

 

 

Sarı, doğada bol rastlanan ana renklerden biri olsa da, seramik gibi bir materyalden elde edilmesi imkansıza yakın zorlukta olan bir renk. Hublot, uzmanlığı sayesinde yenilikçiliğe hız vererek imkansızı gerçekleştirdi ve ilk kez parlak sarı seramik üretmeyi başardı. Hublot'nun Big Bang Unico Yellow Magic modeli sayesinde geleceğiniz çok parlak. Bu güneş sarısı, gününüzü aydınlatsın ister misiniz?

"Parlak kırmızı seramik modelin tanıtılmasının ardından, 2018'den beri patentini elimizde bulundurduğumuz parlak renkli seramiğimizle Pantone renklerinden neredeyse tamamını üretmenin mümkün olduğu söyleniyordu. Big Bang Unico Yellow Magic, hem Pantone'nin 2021 yılının rengi olarak seçtiği Illuminating rengine mükemmel şekilde uyum gösteriyor, hem de materyal alanında yeniliklere imza atmamızı sağlayarak geleceği şekillendiriyor. Sınırların olmadığı bir evren burası. Yeniliklerimizin gücü, felsefemizde saklı: İlk ol, eşsiz ol, farklı ol. Daha iyilerine ulaşacaksın."

 

- Ricardo Guadalupe, HUBLOT CEO'su

Cıvıl cıvıl, parlak ve iyimser. Bu parlak ve mutlu sarı, kendinizi çok iyi hissettirecek!
Saatin çarpıcı trend görünümü, İsviçreli saat üreticisinin sır gibi sakladığı teknolojik başarılarla elde edilen renklere hayat veriyor.

Sınır tanımayan yenilikler
Hublot tarafından geliştirilen parlak renkli ve yüksek teknolojili seramik olan Yellow Magic, 2018 yılında kırmızı seramiğin üretilmesinden beri bekleniyordu. Benzersiz süreçlerden geçen bu patentli malzeme, markanın Ar-Ge departmanı ve Metalurji ve Malzeme laboratuvarı tarafından geliştirildi ve üretildi. Pigmentleri yakmadan seramiğin katılaştırılmasını sağlayan ideal sıcaklık ve basınç dengesini bulmak için geliştirme süreci dört yıl devam etti. Hublot, geleneksel seramikten daha sert (1200 HV yerine 1350 HV) olan bu seramiğin suya karşı direncini artırırken, pigmentlerin özelliklerini ve rengini koruma zorluğunun üstesinden geldi. Siyah ve beyaza mecbur kalmaya son! Hublot sayesinde artık seramik her renkte sunulabiliyor. Kırmızı, mavi, bej, yeşil ve şimdi de sarı! Hublot, performansın ve şık görünümün bu mükemmel füzyonuyla, malzemeleri sürekli yeniden keşfederek yenilikçilikte tarih yazmayı sürdürüyor.

Big Bang Unico Yellow Magic

250 adetten oluşan sınırlı sayıda özel üretim olarak sunulan saatte, 42 mm'lik kasanın ve bezelin sarı seramik materyali güneş etkisi ile ışıldıyor. Canlandırıcı renk paletinde flanş, indeksler, dakika ve saniye sayaçları, Sayılar ve ibrelerin tamamı bu güneş sarısı renginde. Markanın tamamen kendi üretimi olan UNICO HUB1280 mekanizma ve kolonlu çark, safir camın arkasından kadranda görülebiliyor. Parlaklık, çizgili sarı kauçuk kayışta da devam ediyor. Big Bang Unico Yellow Magic, sizi güneşli günlere davet ediyor!

 

Etiketler: etiket
Mayıs 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR