Sanat ve Teknoloji Zamanı Şekillendirmek İçin Birleşiyor: Hublot Classic Fusion Orlinski

Sanat ve Teknoloji Zamanı Şekillendirmek İçin Birleşiyor: Hublot Classic Fusion Orlinski

Sanat ve Teknoloji Zamanı Şekillendirmek İçin Birleşiyor!

2005 yılında markanın ikonik koleksiyonu Big Bang için yapılan lansmandan bu yana Hublot, saatlerinde tercih ettiği seramik materyalini tamamen siyah ve tamamen mavi renklerde sunduğu yeni Classic Fusion Orlinski Black Magic ve Classic Fusion Orlinski Blue Ceramic modellerinde de kullandı! O zamandan beri, markanın Ar-Ge ve metalürji departmanları, 2018’de ürettiği ve dünyada bir ilk olan kırmızı seramik ile 24 ayar altını bor karbürle kaynaştırıp çizilmelere karşı dayanıklı tek 18 ayar altın alaşımı olan Magic Gold dahil olmak üzere tüm bu seramik çeşitlerini icat ederek patentlerini aldı.

Ezberleri bozan simgesel kenarları ve eğilimli kadranları ile bileğe takılan ilk sanat eserlerini yaratan Richard Orlinski, 2017 yılından bu yana bu sanatsal dokunuşlar ile İsviçre saatçiliğini birleştirerek Hublot Classic Fusion Orlinski saatlerini saat severlerin beğenisine sunuyor.
O zamandan beri şekillendirilen hiçbir materyal, Orlinski'nin sunduğu bu muhteşem sanatsal görünüme karşı koyamadı!

Classic Fusion Orlinski 40mm, kayış ve kurma tepesi haricinde tamamen seramik olarak siyah ve mavi renkleriyle, şimdi karşınızda!

'Art of Fusion' mottosuyla bilinen İsviçreli ünlü saat markası Hublot, hiç şüphesiz bir materyal ve füzyon ustasıdır. Saatçilik ve materyal üretimini bir sanat haline getirmiş olan marka, sürekli olarak mükemmeli hedefliyor.

Classic Fusion Orlinski modellerinde de görüldüğü gibi; kadran dahil olmak üzere saatin tümünü seramik olarak giydiren marka, seramik materyaline origami sanat formunu veriyor. Siyah ve mavi renklerinin parlak bir şekilde vurgulandığı bu yeni saatler, Richard Orlinski’nin heykellerinde kullandığı üç boyutlu kıvrım formlarıyla tasarlanmış.

Monokrom olarak tamamen siyah ve tamamen mavi renklerde sunulan bu yeni modeller, yumuşak bir kauçuk kayışa oturtulmuş 40mm kasa çapına ve 42 saatlik güç rezervli otomatik bir mekanizmaya sahip.

 

'Classic Fusion Orlinski'nin yeni iki versiyonunu tanıtmaktan mutluluk duyuyorum. Bu iki monokrom versiyon, değerli malzemeleri şekillendiren ve olağanüstü ürünler hayal eden Hublot evi ile benim pop ve renk dünyamın füzyonuna ait DNA yapısına mükemmel bir şekilde uyuyor.' -Richard Orlisnki

 

 

 

Etiketler: etiket
Nisan 07, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR