Tag Heuer, Zarafet Ve Ustalığı Birleştirirken Dijital Ve Fiziksel Bir Deneyim Sunan Yepyeni Bir Tasarıma İmza Attı

Tag Heuer, Zarafet Ve Ustalığı Birleştirirken Dijital Ve Fiziksel Bir Deneyim Sunan Yepyeni Bir Tasarıma İmza Attı

İlk jenerasyonunu 2015 yılında, ikinci Golf Edition versiyonunu 2019 yılında tanıtan TAG Heuer, 2020 yılında ünlü akıllı saatinin üçüncü jenerasyonunu tanıttı. Hem tasarım açısından hem teknolojik açıdan yaptığı yenilikler ile TAG Heuer, yeni Connected saati ile lüks akıllı saat alanında bir Numara olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Yeni TAG Heuer Connected, İsviçre saatçiliğinin rafine ve şık kronograf tasarımını, performansa yönelik son teknoloji ve dijital deneyim ile eşsiz bir şekilde birleştirir. Kullanıcılara Wear OS by Google ™ tarafından sunulan hizmetlerden golf, koşu, bisiklete binme ve yürüyüş için ayrıntılı izleme sağlayan yeni TAG Heuer Sports uygulaması, içindeki zengin spor deneyimlerine ek olarak bireysel yaşam tarzlarını geliştirebilecek çarpıcı ve çok yönlü bir deneyim sunuyor. Diğer fonksiyonlarının yanı sıra, saatin yerleşik GPS ve kalp atış hızı monitörü sayesinde fitness ve diğer aktiviteler rahatlıkla ölçümlenebiliyor. Bileğinizdeki bu benzersiz deneyim, yeni geliştirilmiş bir TAG Heuer mobil yardımcı uygulamasıyla tamamlanıyor ve daha fazla kişiselleştirme olanağı sağlıyor.

Lüks Bir Saat

45 mm paslanmaz çelik veya titanyum kasa, TAG Heuer kronograflarının özgün tasarımını yansıtır. Kadran, çizilmeye dayanıklı safir kristal ile korunan ultra okunaklı, tamamen aktif ve gömme OLED dokunmatik ekrana sahiptir. Pil ömrünü uzatmak için ekran, aktif ve ortam modu arasında geçiş yapar, bunu yaparken zamanı göstermeye devam eder. Çelik ve kauçuk kayış seçenekleri ile satışa sunulan bu saat, manyetik bir şarj cihazı ve özel bir seyahat çantası ile gelir.

‘’Connected’’ Bir Yaşam Tarzı

Wear OS by Google ile desteklenen TAG Heuer Connected saat, kasanın sol tarafında bulunan mikrofonu kullanarak Google Asistan veya Google Çeviri gibi hizmetlerle, mail&mesaj bildirimleri ve Google Pay ile kullanıcıları günlük aktivitelerinde destekler. Bu hizmetin etkinleştirildiği ülkelerde, müzik kontrolleri, ajanda, hava durumu, haritalar gibi uygulamaların yanı sıra, Google Play'in geniş uygulama yelpazesindeki farklı uygulamalar da bulunabilir.

Wear OS by Google ve Google Fit’in Ürün Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Stacey Burr şöyle diyor: "TAG Heuer, müşterileri için gerçekten kişiselleştirilmiş ve seçilmiş giyilebilir cihazlar oluşturma standardını belirliyor. TAG Heuer’in yeni Connected saatiyle, müşterilerin hareket halindeki, aktif, açık hava yaşam tarzına uyan yaşam stillerine entegre olma sürecinden gerçekten çok keyif aldık. "

Her Zaman Harekete Geçmeye Hazır

TAG Heuer Connected saat, özellikle spor alanında kullanıcıların deneyimini geliştirmek için bilinçli olarak tasarlanmıştır.

Yüksek tempolu aktiviteler göz önünde bulundurularak tasarlanan TAG Heuer Connected akıllı saat, safir cam ekran koruması, mat siyah kasa üzerinde ultra hafif 2. derece titanyum, optimum kavrama, nefes alabilirlik ve rahatlık için kauçuklaştırılmış kayış özelliklerinin yanı sıra, 50 metre su geçirmezlik vaat eder.

Kasanın fiziksel özellikleri, spor deneyimini geliştirmek ve daha da hassas komutlara izin vermek için tamamen ve içgüdüsel olarak entegre edilmiştir:saat 2 ve 4 butonları, başlatma, duraklatma, devam ettirme veya sıfırlama işlevlerinin yanı sıra, uygulama açma kısa yolları sağlar ve kauçuk kaplı kurma kol, ekrandaki bilgiler arasında gezinmek için ikinci bir seçenek sunmasının yanı sıra hareket halinde kullanılabilirlik için idealdir.

Hem bileğinizde, hem telefonunuzda tam anlamıyla bir TAG Heuer deneyimi

Kullanıcılar, Sports uygulamasında gerçek zamanlı olarak ve TAG Heuer Sports kutularında özet biçimde görüntülenen hız, tempo, mesafe, nabız ve bölünmeler gibi temel ölçümlerle etkinliklerini doğrudan saat üzerinde takip edebilir ve ardından performansları hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirler. TAG Heuer mobil uygulamasında ve hatta verilerini Apple Health veya Strava ile senkronize edebilir.

Aksiyon ve aktivite dolu bir yaşam için, bu akıllı saat, ‘’connected’’ bir yaşam tarzını desteklemek ve performansı ölçmek için güvenilir bir enstrüman ile TAG Heuer'in kusursuz kimliğiyle tasarlanmış bir ifade aksesuarı arasında mükemmel bir denge kurar, aksiyon tutkusu olan saat tutkunları için idealdir.

 

Etiketler: etiket
Nisan 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR