Breitling Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition

Breitling Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition

 

İsviçreli saat üreticisi Breitling ve lüks otomobil üreticisi Bentley Motors, yaklaşık yirmi yıllık iş ortaklıklarının ardından, yalnızca 25 adet üretilen çok özel Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition serisinin sahneye çıkışını kutluyor.

Breitling CEO'su Georges Kern, "markalarımızın kalite, performans ve tasarım mükemmelliği şeklindeki ortak değerlerini simgeleyen bu şık eserle gurur duyuyoruz" diyor. 2002 yılında Bentley Motors, efsanevi Continental GT modelinin paneline sıradışı bir saat üretmesi için Breitling ile anlaşmıştı. Stil mükemmelliği ve benzersiz kalite ruhuyla yaratılan benzersiz yeni kronografımız, saatleriyle zaman ölçümünde devrim yaratan ve tutkulu bir Bentley sürücüsü Willy Breitling'e de saygı duruşunda bulunuyor.

Kurucumuz Léon Breitling'in torunu olan Willy Breitling, 1934 yılında saat 2 ve 4 pozisyonlarında bağımsız butonlara sahip olan ilk kronografın patentini almıştı. Teknolojik bilgisi yüksek ve cesur bir yaklaşıma sahip olan Willy Breitling ayrıca zarafet ve gösteriş tutkusunu da anlayabiliyordu. Bu özellikleri ona 1940'larda Breitling'in fonksiyon ile stili buluşturan ilk modeli olan orijinal Premier kol saatlerini tasarlamasını sağladı. Willy Breitling şöyle diyordu: "Saatinizi taktığınız zaman mükemmel zevkin karakteristik sembolünü yaşarsınız."

 

 

 

ZARİF AYRINTILAR VE MODERN RETRO DOKUNUŞLAR

Premier'in günümüzdeki yorumu, atalarının itibarına göz kırpıyor. Yalnızca 25 adet üretilen Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition modelinde pembe altından 42 mm'lik kasa, altın-kahverengi timsah derisi kayış ve 22 ayar altından yapılan rotor ağırlığına sahip mükemmel mekanizmayı gözler önüne seren şeffaf cam arka kapak bulunuyor. Özel kronograf tourbillon mekanizmasının yanı sıra Breitling-Bentley iş birliğindeki diğer modellerle ilişkilendirilen ve İngiliz motor yarışlarının rengini anımsatan çarpıcı yeşil kadranın içinden görünen kafes vurgulanıyor.

Bentley Motors CEO'su Adrian Hallmark şöyle diyor: "Öncü ruha, uzman zanaatkarlığa ve teknolojik mükemmelliğe olan bağlılığımız bu çarpıcı saatte vücut buluyor." Markanın kendi mekanizması olan Caliber B21 ile güç bulan bu “COSC” onaylı tourbillon mekanizma, yaklaşık 55 saat güç rezervine sahip ve 100 metreye kadar su geçirmez özellikli.

 

BREITLING

Breitling, 1884'ten bugüne yüksek hassasiyete sahip saatleriyle, bileğe takılan kronografın geliştirilmesindeki öncü rolüyle ve tasarım mükemmelliği konusundaki değişmez kararlılığıyla dünya çapında itibar kazandı. Breitling, havacılıkla olan katmanlı ilişkisi sayesinde insanlığın gökleri fethetme sürecindeki en önemli anlardan bazılarına ortak oldu. Yenilik ruhuyla ünlenen marka, aynı zamanda bilim, spor ve teknoloji dünyasında da ayrıcalıklı bir yer kazandı. Breitling, mekanizmalarını kendi üretiyor ve her birinin kalitesi, tüm Breitling saatlerinde olduğu gibi, İsviçre'de üretilen COSC onaylı bir kronometre olarak rüştünü ispatlıyor.

 

BENTLEY MOTORS

Bentley Motors, dünyanın en çok talep gören lüks araba üreticisi. Tasarım, Ar-Ge, mühendislik ve firmanın dört model serisi olan Continental, Flying Spur, Bentayga ve Mulsanne serilerinin üretimini içeren operasyonların tamamı firmanın Crewe'deki merkez ofisinde yer alıyor. Nesilden nesle aktarılan becerileri kullanan zanaatkarlığın, uzman mühendislik ve en yeni teknolojilerle birleştirilmesi, Bentley gibi İngiliz lüks araba markalarına özgü. Ayrıca yüksek değerli İngiliz üretiminin de en iyi örneklerinden. Bentley'nin Crewe tesisinde yaklaşık 4000 kişi çalışıyor.

Etiketler: etiket
Nisan 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR