Hublot, Yeni Hublot SORAI ile Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Gergedanları Korumak İçin Yeni bir Projeye İmza Attı

Hublot, Yeni Hublot SORAI ile Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Gergedanları Korumak İçin Yeni bir Projeye İmza Attı

Hublot Biyoçeşitliliğe Destek Veriyor: Yeni Hublot SORAI

Gergedanların üçte ikisi ortalama bir insan ömrü süresince kaçak avcılık yüzünden tamamen yok olabilir, bu da gezegenimiz için telafisi olmayan bir kayıptır.

Hublot, nesli tükenme tehlikesi altında olan gergedanları korumak için ünlü kriket oyuncusu Kevin Pietersen ile “Save Our Rhino Africa India - SORAI” isimli bir projeye imza attı.

Bu iş birliğinin simgesi olan Big Bang Unico Sorai saatin satışından elde edilecek gelirin büyük bir kısmı, yetim kalmış yavru gergedanları korumak için kurulmuş “Care for Wild” vakfına ve Güney Afrika’daki ulusal parkları koruma kuruluşuna bağışlanacak. SORAI saatini satın alacak olan 100 kişi, Hublot ile birlikte bu projeye destek vermiş olacak.

Hublot CEOsu Ricardo Guadalupe konuyla ilgili şöyle diyor: ‘’Gergedan boynuzu ve avlanmaktaki yasadışı ticaret, geçen ağustos ayında Cenevre'de ‘’Nesli Tehlike Altında Olan Yabani Hayvan ve Bitki Türlerinin Uluslararası Ticaretine İlişkin Sözleşme (CITES)’’ sırasında tartışılan konulardan biriydi. Kaçak avcıların önünde durmak, her seferinde zamana karşı bir yarış. Termal zekâ gibi yenilikçi teknolojiler kullanarak, sürveyans ekipleri kaçak avcıların önünde kalabilir. Gelecek nesiller ve küresel biyoçeşitlilik için Kevin Pietersen’in SORAI organizasyonunu bu amaç için desteklemekten gurur ve mutluluk duyuyoruz.’’

 

SORAI’nin kurucusu Kevin Pietersen’ın ise konuyla ilgili fikirleri şöyle: ‘’Hublot ve SORAI arasındaki bu iş birliği bize, küresel ölçekte büyük miktarda görünürlük sağlayacak bir platform sağladı. İş birliği yaparak, bu kaçak avlanma sorununa sesimizi iki kat çıkarmış oluyoruz. Hublot'nun şu anda gergedanları ve onların koruma görevlerini desteklemesinden çok memnunum. Geleceği dört gözle bekliyor ve SORAI'nin muhteşem hikayesini dünyayla paylaşıyorum.’’

Afrika çalılıklarının kumlu renk tonlarından ilham alan, kadranında beyaz bir gergedan figürüne sahip iş birliğinin simgesi bu 45 mmlik saat, kadranla aynı renkte olan bir NATO kayışa sahip Big Bang Unico SORAI, kauçuktan yapılan ikinci kamuflaj kayış seçeneği ile saat severlerin beğenisine sunuldu.

Etiketler: etiket
Aralık 11, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR