Yeni TAG Heuer Carrera Koleksiyonu Dört Yeni Kronograf İle Saat Severler İle Buluşuyor.

Yeni TAG Heuer Carrera Koleksiyonu Dört Yeni Kronograf İle Saat Severler İle Buluşuyor.

YENİ TAG HEUER CARRERA KOLEKSİYONU DÖRT YENİ KRONOGRAF İLE SAAT SEVERLER İLE BULUŞUYOR

Markanın 160.yılını kutlamak için bu yıl TAG Heuer, ikonik Carrera koleksiyonuna ileri saatçilik teknolojisi ve rafine tasarım çizgisine sahip dört yeni kronograf ekledi. Bu dört yeni saat, modern ve şık görüntüsü ile ilk TAG Heuer Carrera’nın tasarımından ilham alıyor.

Yeni TAG Heuer Carrera’nın bu sofistike tasarımı, 1963’te üretilen ilk Carrera’nın pürüzsüz paslanmaz çelik bezeli ve gümüş kadranından esinleniyor. 42 mm kasa çapına sahip bu saat, opalin, siyah, mavi ve antrasit seçenekleri ile geliyor. Saat 6 yönünde bir tarih penceresi bulunan saatin mekanizması ise, markanın kendi in-house mekanizması olan Heuer 02. 100 metreye kadar suya dayanıklı ve bombeli safir kristal cama sahip bu dört yeni kronografın dördü de paslanmaz çelik kasaya sahip.

Mavi ve siyah kadranlı modeller çelik bilezik ile, antrasit kadranlı ve gümüş kadranlı versiyonlar ise kahverengi timsah derisi kayış ile saat severlerle buluşuyor.

KALİBRE HEUER 02 SAYESİNDE MUHTEŞEM PERFORMANS

TAG Heuer Carrera koleksiyonu, markanın en gelişmiş saatçilik teknolojisi ile desteklenir.  Carrera koleksiyonundaki yeniden tasarlanmış bu dört yeni model, Heuer 02 mekanizmaya sahiptir ve mekanizma kasanın transparan arka kapağından görünebilir. Tamamı İsviçre yapımı olan bu mekanizma, 80 saatlik bir güç rezervine sahiptir.

Markanın eski CEO’su Jack Heuer, TAG Heuer Carrera’nın da tasarım dnasının oluşmasında büyük katkısı bulunan endüstriyel tasarıma olan ilgisi ile bilinir. 1963 yılındaki Carrera’nın yeniden yorumlaması niteliğinde olan bu dört yeni model optimum okunabilirlik vaat ederken bir yandan tasarımı ile motor sporlarının esansını da yansıtır.

 

Etiketler: etiket
Aralık 22, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR