Bell & Ross BR 05 Chrono, Yeni Kronograf Mekanizması İle Şehir Stiline Daha İyi Uyum Sağlıyor.

Bell & Ross BR 05 Chrono, Yeni Kronograf Mekanizması İle Şehir Stiline Daha İyi Uyum Sağlıyor.

Kent Kaşifleri İçin Zaman

Saat tasarımlarında havacılıktan ilham alan dünyaca ünlü saat markası Bell & Ross; okunabilirlik, işlevsellik ve hassasiyet özellikleri ile ünlü olan, kent kaşifleri için tasarlamış ikonik BR 05 koleksiyonuna, kronograf fonksiyonunu ekleyerek şehir stilini yeni bir teknik seviyeye taşıyor. 

Kronograf Fonksiyonu

Bell & Ross’un ikonik modeli BR 05, artık kronograf mekanizması ile şehir stiline daha da iyi uyum sağlıyor.  Kısa zaman periyotlarını ölçmek ve kontrol etmek için kullanılan kronograf fonksiyonu ile yeni BR 05 Chrono, zamanın doğal akışında kontrol mekanizmasına sahip olmak isteyenler için sadık bir yol arkadaşıdır.

Kare içinde yuvarlak formundan oluşan BR 05’in kasası 40 mm çapındayken, yeni BR 05 Chrono 42 mm çapında. Bu kasa formu ise, markanın tasarım anlayışının adeta bir simgesi niteliğinde.

Bir Güç Aksesuarı

Bell & Ross’un, son maskülenlik aksesuarı olarak tanımladığı yeni BR 05 Chrono, özenle işlenmiş yüzeylere sahip ve adeta bir zarafet sembolüdür.

Yeni BR 05 Chrono, bilezik ve kasanın entegre tasarımı ile görsel bir bütünlük sunar. Markanın kreatif direktörü Bruno Belamich yeni BR 05 Chrono ile ilgili şöyle diyor: ‘’Bu modern ve çarpıcı tasarım, 1970’lerdeki saatlerin görünümünden ilham alırken, Bell & Ross’un imza niteliğindeki tasarım çizgisiyle de birebir örtüşüyor. Bilezik ile kasa arasındaki bağlantının tasarımı sayesinde saat bileğe tam oturur ve konforlu bir yol arkadaşı haline gelir. ‘’

Kronograf butonları, kasaya mükemmel şekilde oturur ve tasarım olarak akışkan ve pürüzsüz bir yüzey vaat eder.

BR 05 Chrono’nun özelliklerinden bir başkası da kadrandaki grafik ve kontrast tasarımı sayesindeki optimum okunabilirlik. Yuvarlak ve kare formlarının birleşmesiyle oluşan kasa şekli, 1970’lerdeki saat tasarımlarını andırırken, saat 9 ve 3 yönündeki alt kadranlar sayesinde retro bir görünüm vaat eder. Lacivert veya siyah seçenekleriyle gelen yeni BR 05 Chrono, şehirli ve spor stile mükemmel uyum sağlar.

Entegre çelik bilezik veya lacivert ve siyah kauçuk kayış seçenekleriyle gelen yeni BR 05 Chrono, her iki seçenek ile de stil sahibi bir görünüm vaat eder.

 

 

 

 

Etiketler: etiket
Aralık 22, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR